Predstavitev avtorjev


Keman Klasinc (1962) in Marko Klasinc (1964) sva se spoznala leta 2013 kot poročena starša s po tremi otroki. Odtlej sva nerazdružljiv par, ki s kanaliziranimi nasveti in posvečevanjem v dušne tehnike sebi in drugim skušava pomagati reševati težave z iskanjem nove zavesti ljubezni.

Ker naju duhovnost zasleduje od samega otroštva, sva ob doseženi izobrazbi (univ. dipl. psihologinja, profesor slovenščine) stalno iskala odgovore v duhovnem znanju, se posvečevala v duhovne tehnike in z bivšima partnerjema ustanovila lastni duhovni središči.

Na skupno pot naju je povedla medsebojna ljubezen, ki je sovpadla z razkritjem Očeta, ki ljubi / Boga. On naju je skozi Deo kanal ljubezni usmeril k najini skupni, novi duši, in tam sva odkrila – ter še kar naprej odkrivava – prave rešitve svojih težav.

Vsi lahko odkrijemo prave rešitve svojih težav, ko začnemo aktivno iskati svojo pravo ljubezen. Pri tem ne iščemo partnerja ali partnerke, iščemo pravo ljubezen. In takrat pride takšna oseba, na katero smo pripravljeni in ona na nas. V takšnem iskanju ljubezni odkrijemo svojo novo, pravo dušo in jo začnemo spoznavati. To je največ, kar lahko storimo za ljubezen in življenje, saj ona najbolj pozna skrivnosti naše človeške duše, pravi vzrok in namen našega obstoja, našo pravo preteklost in prave potrebe – naše poslanstvo za sedanjost in prihodnost. Predvsem in zlasti pa ona ve, s kom lahko spoznamo pravo ljubezen…


Keman in Marko

 
 
Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.