Predstavitev avtorice


Darinka Parvati Lorger predstavlja sebe na drugačen način, kot je to običajno za predstavitev avtorjev. Vsekakor s svojo predstavitvijo brez zadreg odpira svoje srce bralcem in jih vabi na energetske točke na Boču, ki jih zadnjih 30 let spoznava in obiskuje tudi zato, da jih boste lahko spoznali tudi vi, dragi obiskovalci Boča.

Darinka Parvati pravi o sebi takole: »Sanje deklice se nikoli niso uresničile. Kot edinka sem sanjala o velikem posestvu in petih otrocih. Imela sem priložnosti, pa jih nisem zmogla … nisem dovolila vstopa v svoj svet, ki je postajal zame nenavadno svetel in temen.

Nato se pojavi bolezen. Agonijo sedemnajstletnega obdobja sem doživela v vseh odtenkih. Hrepenenje mlade ženske po moški ljubezni, te sanje so bile velike, a nisem upala poleteti iz svojega kokona in razpreti kril. Takrat še nisem vedela, od kod je prihajal, ta močan občutek, da nisem vredna ljubezni, občutek neke umazanosti, ki si ga nisem znala razložiti. Odrasla sem v verni družini, in se med gledanjem v nebo večkrat spraševala – Bog, zakaj? Na zunaj močna in nedostopna, navznoter tako ranljiva in nežna, igriva in ljubeča, sem se spraševala, zakaj nobeden ne vidi mene. Na koncu že zelo bolna, pa itak prepričana , da bom umrla in da moram biti sama. Sem res odšla, odšla tja na drugo stran, pa so me poslali nazaj. Da naj opravim na Zemlji svoje poslanstvo. A jaz?

Odkrivanje sebe, dvig kot feniks iz pepela, vedno znova in znova brišeš sence preteklosti. Nato se odzoveš na klic. Bitij oz. svetov, ki so mi bili neznani, vendar tako zelo privlačni. Ali pa so bili moja rešilna bilka. Spoznanje, da sem ljubljena in sprejeta prav takšna, kakršna sem, me je osrediščevalo. S potopi v globino sebe je življenje dobilo smisel – ljubezen je ključ. In jaz vse bolj ukročena trmoglavka, ki svojo osebnost kroti z ljubeznijo, z vsemi njenimi obrazi, in s hvaležnostjo, da je.


Darinka Parvati

 
Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.