Naročilnica

Izpolnite obrazec in naročite želeno knjigo.


 

  Podatki naročnika

  Če želite naročiti kot pravna oseba, prosimo izpolnite tudi naslednje:

  Knjige


  Dostava *

  Plačilo

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo in pošiljanju informacij. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

  Pomembno
  • Dostava preko pošte za Biblijo ljubezni 1 znaša: 9,00 EUR.
  • Dostava preko pošte za Obrazi Boča znaša 5,50 EUR.
  • V obrazcu navedite podatke kam naj dostava prispe ter vašo telefonsko številko.
  • V primeru osebnega prevzema se je predhodno potrebno dogovoriti za termin:
   - za prevzem Biblije ljubezni 1 v Rogaški Slatini: 051 730 250
   - za prevzem Obrazi Boča v Rogaški Slatini: 040 936 295
   - za prevzem knjig v Ljubljani: 041 687 991
   
  parallax background

  Namen zavoda je prispevati k vključevanju, inkluziji nove zavesti v vsa področja človeškega bivanja in delovanja ter prispevati k prenosu novih znanj, izkušenj in vedenj v prakso in k napredku povezovanja med znanostjo in duhovnostjo, z izdajanjem novih knjig in vodnikov, z organiziranjem srečanj, delavnic, seminarjev, javnih predstavitev novih spoznanj s študijami primerov z inkluzijo nove zavesti, s sodelovanjem z znanstveniki in širšo družbeno skupnostjo na mednarodnih in nacionalnih projektih ter drugimi pomožnimi dejavnostmi, ki podpirajo namen zavoda.

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.